Vse pod kontrolo V zadnjem času se poznavanje o učinkih drog, tako želenih kot neželenih, povečuje.  K temu je veliko prispeval internet. Člankov na to temo, bi lahko rekli, je nešteto. Med mladino se širi uporaba natančenjšh dozatorjev (npr. tehtnic). Počasi se zav...
 
Piškotki Na spletni strani Kokain.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo tvojo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjaš z uporabo piškotkov. Če se z uporabo piškot...
 

Ne pogrni na celi črti

Projekt Ne pogrni na celi črti se je začel v letu 2007, kot odgovor na vedno večjo uporabo kokaina tudi v Sloveniji. Projekt poteka pod okriljem Združenja DrogArt, ki se že 10 let ukvarja z zmanjševanjem škodljivih posledic plesnih drog.

Projekt je namenjen občasnim in rednim uporabnikom kokaina ter zainteresirani strokovni in laični javnosti. Z vsebinami in aktivnostmi projekta Ne pogrni na celi črti, želimo ljudem ponuditi zanesljive informacije o kokainu in tveganjih, povezanih z uporabo te droge, ter svetovanje tistim, ki že imajo težave, povezane z uporabo kokaina.

 

Projekt podpirajo:
Mestna Občina Ljubljana - Oddelek za preprečevanje zasvojenosti, Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, FIHO, Urad RS za mladino in Ministrstvo za zdravje.

 

ANKETA

Koliko ste stari?
 

NOVICE

Združenje DrogArt predstavlja

PREDAVANJE Z DISKUSIJO:
ČUDEŽNE GOBE, PSIHEDELIČNE GOBE, HALUCINOGENE GOBE, NORE GOBE… TO NISO JURČKI
Mirjan Švagelj

Sreda, 13. oktober 2010, ob 18h v DrogArt Info točki, na Kolodvorski 20 v Ljubljani

Preberi več
Dodaj v: Facebook Dodaj v: Digg Dodaj v: Del.icoi.us Dodaj v: Ma.Gnolia Information