Vse pod kontrolo V zadnjem času se poznavanje o učinkih drog, tako želenih kot neželenih, povečuje.  K temu je veliko prispeval internet. Člankov na to temo, bi lahko rekli, je nešteto. Med mladino se širi uporaba natančenjšh dozatorjev (npr. tehtnic). Počasi se zav...
 
Piškotki Na spletni strani Kokain.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo tvojo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjaš z uporabo piškotkov. Če se z uporabo piškot...
 
Plesi z glavo!

Svetovalno - terapevtska skupina za uporabnike drog

Email natisni

V DrogArt svetovalnici začenjamo z novo terapevtsko skupino, ki je namenjena tistim, ki so svojo uporabo drog že zmanjšali ali pa abstinirajo in bi želeli s tem nadaljevati ter okrepiti sebe za doseganje novih zastavljenih ciljev.

Namen skupine je prepoznavanje delovanja sebe v skupini, izražanje sebe in potreb v skupini, podpora ostalih članov skupine, pridobiti občutke varnosti, pripadnosti, povezanosti in ohranjati stik z drugimi ter na tak način okrepiti sebe za situacije, v katerih bi drugače potrebovali pomoč. Skupina nudi podporo in učenje vzpostavljanja in vzdrževanja zdravih odnosov in komunikacije.
  Skupina bo potekala enkrat tedensko po uro in pol na DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana).

Pogoj za vključitev v skupino je uvodni pogovor, v kolikor že niste vključeni v individualni program svetovanja ali terapije.
Skupina 
sproti sprejema nove udeležence. Prijavite se lahko preko telefona 041 730 800 ali pišete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
 

ANKETA

Koliko ste stari?
 

NOVICE

Združenje DrogArt predstavlja

PREDAVANJE Z DISKUSIJO:
ČUDEŽNE GOBE, PSIHEDELIČNE GOBE, HALUCINOGENE GOBE, NORE GOBE… TO NISO JURČKI
Mirjan Švagelj

Sreda, 13. oktober 2010, ob 18h v DrogArt Info točki, na Kolodvorski 20 v Ljubljani

Preberi več
Dodaj v: Facebook Dodaj v: Digg Dodaj v: Del.icoi.us Dodaj v: Ma.Gnolia Information